top of page

CURSOS MONOGRÀFICS JOCS RÍTMICS

Proposem una activitat de formació interdisciplinària on viurem la metodologia i didàctica de PerkImBa des de dins, on puguem compartir una experiència divertida, lúdica i alhora obrir camins creatius i artístics a través del ritme.

A més a més, us oferim la possibilitat de veure els continguts aplicats amb els infants a través dels tallers PerkImBa Kids el dissabte a la tarda acabant amb una sessió didàctica del taller realitzat per la companyia PerkImBa.

Curs reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Poster (CAT).png
IMG_0307.JPG

Objectius

Conèixer i practicar jocs rítmics utilitzant l'espai, la interacció i els instruments de percussió combinats i de manera poc freqüent i singular, sempre amb la intenció de potenciar l'expressió artística.

Donar un ús musical a diferents objectes, alguns quotidians i altres reciclats, i instruments musicals utilitzats de forma original.

Conèixer tècniques per a la construcció de tambors, pet-estics i tot el que puguem utilitzar fabricat amb material reciclat: PVC, taps d'ampolles, pals d'escombra, etc.

Practicar ritmes senzills i la seva evolució oferint un variat repertori de recursos corporals i instrumentals per treballar amb tots els públics.

Formar-se en l'espai sonor amb els tambors i repertori bàsic de PerkImBa Infantil.

Desenvolupar la percepció auditiva i l’observació.

Improvisar, crear ritmes i moviments espontanis.

Elaborar propostes de creació.

Matèries

Pràctica Rítmica

Entrenament corporal

Improvisació

Composició i creació col·lectiva

Didàctica i Metodologia

Adreçat a

Professors en formació continuada, professors de música, dansa i teatre, educadors socials i tots aquells que desitgin conèixer una metodologia del joc rítmic

CURS 2019

5 i 6 OCTUBRE 2019

dissabte i diumenge de 9h30 a 14h30

dissabte de 16h30h a 19h Taller PerkImBa Kids

 

 

Professorat: Neus Fernández i membres de PerkImBa Cia

Lloc: Institut del Teatre

INSCRIPCIONS TANCADES

Si tens preguntes específiques visita FAQS o escriu-nos un correu.

bottom of page