PerkImBa Directors

La Companyia PerkImBa neix després d’una llarga recerca entre els seus dos Directors:

Neus Fernández i Thierry Hochstätter.

PerkImBa engloba artistes pluridisciplinars provinents del món de la dansa, de la música i del teatre.

S’estrenà amb l’espectacle “Street Jam” a la Fira de la Mediterrània de Manresa l’any 2009.

Des de llavors ha seguit creixent i evolucionant en molts entorns diferents.

Destaca la seva activitat pedagògica, artística i social.

PerkImBa ofereix:

PerkImBa Formació: Cursos i Tallers per a adults presencials, en streaming i online.
PerkImBa Cia: Espectacles, Companyia de Dansa i Percussió

PerkImBa Infantil: Tallers per a joves i infants

Neus Fernández CV.jpg

Neus Fernández

Directora de PerkImBa

La meva professió està vinculada amb la música, la dansa i el teatre. La meva visió i inquietuds en el camp de la pedagogia son sempre interdisciplinars.

 

Estic graduada en piano, percussió i pedagogia al Conservatori Superior de Música de Barcelona.

 

Llicenciada en Rítmica Dalcroze per l’Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra, Suïssa.
 

Desde fa més de 20 anys sóc professora de Música a les Escoles Superiors de Dansa CSD i Teatre ESAD de l’Institut del Teatre de Barcelona, especialitzada en la Rítmica Dalcroze a les Arts Escèniques.

 

El 2009 creo, juntament amb Thierry Hochstätter, el món de PerkImBa, projecte que segueix creixent en cada projecte que realitzem.

 

Imparteixo cursos per a la formació de mestres tant al país com a l’estranger. El que més m’interessa és donar eines al professorat per tal que ells creixin com a docents.

 

Multinstrumentista, vinculo el món de la interpretació i de la improvisació.

El que m’apassiona és treballar en equip, dirigir els projectes amb els membres de la Companyia PerkImBa i desenvolupar la creativitat a través del ritme i del moviment. Fem amb el que som i amb el que tenim. 

Thierry Hochstätter

Director Artístic de PerkImBa

Va néixer a Ginebra, on va estudiar al Conservatori, abans de perfeccionarse a la Swiss Jazz School de Berna y en el Musician Institute de Los Angeles.

 

Compositor i músic, els seus instruments preferits són la bateria i les percussions. Músic escènic i d’estudi, ha col·laborat amb molts artistes, entre ells Moncef Genoud, Quai des Brumes, Jean-Pierre Huser, Zero Heroes, Alpes, Patrice Moullet, Robyn Kenyatta, Youssou N’Dour, Zizi Jeanmaire i Bernie Constantin.

 

Percusionista titular del Béjart Ballet Lausanne (BBL) des del 1994, la major part del seu treball com a compositor està estretament relacionat amb el món del teatre i la coreografia, destacant col·laboracions per a Maurice Béjart, Roland Petit i Gil Roman.

 

Paral·lelament a la seva carrera com a compositor i músic, Thierry imparteix classes a l’École Atelier Rudra de Maurice Béjart, a l'Institut de Teatre de Barcelona, ​​organitza clínics per a Zildjian Cymbale Cie i en diverses altres institucions. 

 

També és cofundador i director artístic de Citypercussion, cofundador de ASAP2 new concept i director artístic de PerkImBa Cia. 

Thierry Hochstatter Street Jam