PerkImBa CIA  -  membres

La Companyia PerkImBa està formada per ballarins, músics i actors.

 

Tots ells amb una amplia experiència en el camp escènic i alhora pedagògic.

Artistes amb formació en múltiples disciplines i, en comú, la seva  formació dins PerkImBa.

La seva tasca dins la companyia és essencial:

A nivell interpretatiu als espectacles

A nivell pedagògic impartint cursos i tallers PerkImBa.

Roser Navarro.jpg

Roser Navarro

Ballarina, pedagoga, artista de PerkImBa Cia

M’agrada aprendre i compartir.

Estic formada a diferents escoles privades i al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona en Pedagogia.

Formo part de PerkImBa Cia des de fa 10 anys i en fa 20 que sóc la directora de l’escola de Dansa Le Bal de Gavà.

Crec en la importància de les arts per facilitar la complementarietat de la cognició i l’emoció en l’aprenentatge.

Tinc la convicció que els llenguatges artístics estan íntimament lligats a la formació global de qualsevol ésser humà.

Coordino les entitats de dansa del meu poble com a presidenta d’Amics de la Dansa i organitzo col·laboracions amb altres associacions i ens locals.

Rasco l’ukelele, cuino pa de pessic i no he deixat de ballar i escoltar música ni un dia de la meva vida des de fa 40 anys.

Mare a temps complet des de 2008.

Laura Dorna

Ballarina, pedagoga, artista de PerkImBa Cia

La meva formació gira entorn diferents escoles de dansa de Barcelona i Berlin. Tinc el Títol Superior de Pedagogia de la Dansa pel Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre.

He treballat amb diferents companyies com Nats Nus o Dominich Borucki.

Formo part de PerkImBa Cia des de fa més de 10 anys

Actualment formo part de projectes entorn la creació i la improvisació.

Sóc professora de Batxillerat d’Arts escèniques i Llicenciada en Història per la UB.

Mare a temps parcial i interessada pels processos de creació, projectes interdisciplinaris i sobretot, sobretot… la Improvisació i la composició instantània.

Ona Marco

Ballarina, pedagoga, artista de PerkImBa Cia

M’agrada aprendre ensenyant, ballant i jugant.

Estic formada en dansa clàssica i contemporània a diferents escoles privades nacionals i internacionals. Vaig començar estudiant 1r cicle de Psicologia de la UAB, més tard me n’adono que necessito tornar al camí de la dansa així que finalment em graduo al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona en Pedagogia de la Dansa.

Formo part de PerkImBa Cia des de fa 10 anys, en fa 18 que imparteixo classes, de Dansa creativa, clàssica i contemporània a diferents escoles de dansa privades i municipals.
Compagino la tasca de docent amb la de Coordinació i Tutoria del Postgrau d’Arts escèniques i Educació de l’Institut del Teatre de Vic.

Crec fermament en l’essència de les arts escèniques com a pilar fonamental de l’educació i intento lluitar i treballar perquè algun dia les arts formin part del currículum educatiu i els infants puguin aprendre a través de la creativitat i la vivència i puguin créixer en un entorn on la diversitat i la cooperació són una font de riquesa i la clau per seguir avançant.

Sóc una apassionada dels roomescapes i del terror, gaudeixo de la felicitat d’estar envoltada de gent que aporta moviment, ritme, colors i alegria a la vida.

Juliette Louste

Ballarina, pedagoga, artista de PerkImBa Cia

Nascuda a Taluyers (França) m’he format a la regió de Lió i, a partir del 2007, a Barcelona. Graduada al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona, ​​en l’especialitat de Coreografia, amb una menció d’honor i felicitacions del jurat.

He participat en projectes com a ballarina i / o coreògrafa. Viatjant per diversos festivals a França i a l’estranger, conec i treballo estretament amb artistes eminents com Carolyn Carlson, Israël Galván, Akram Khan, amb qui vaig ser respectivament directora artística d’edició de vídeo o assistent de producció.

El 2009 em vaig unir a la companyia PerkImBa.


Exploro la relació entre el jazz i la dansa contemporània en projectes puntuals i improvisacions amb diferents músics, principalment a Espanya. Amb el pianista Toni Vaquer, he compartit diferents projectes, com ara els 365 temes i les 52 variacions de ball, la base del duet dels Jocs, i després del Doble Quartet. Des del 2012 treballo regularment amb David Mengual, sobretot a la Free Spirits Big Band de Sant Cugat.

Treballo com a coreògrafa per a diferents directors. Creo els meus propis projectes It's the same old dream ... , Monk'ments i Réalités parallèles, que finalment van cristal·litzar a la Juliette Louste Company el 2013.

Apassionada dels viatges, són per a mí l'ocasió de trobades de dansa, de vídeo, fotografies i una font d'inspiració en diversos contextos culturals.

Vivien Hochstätter

Músic, pedagog, artista de PerkImBa Cia

Criat en una família d'artistes, vaig començar a aprendre música i improvisació molt aviat a través de la bateria que vaig estudiar amb el meu pare, Thierry Hochstätter i les percussions amb Julio D'Santiago, a París amb Orlando Poleo i en un viatge d’estudis a Cuba amb Thomas Ortiz.

El 2000 vaig tenir la possibilitat d’interpretar a "L’enfant roi" i el 2001 a "Lumière", creacions de Maurice Béjart.

Vaig decidir convertir la música en una professió i vaig descobrir un especial interès per la percussió llatina i principalment cubana.

El 2014, vaig ser contractat com a músic i director a “ La R'vue Genevoise ”

 

Juntament amb Laëtycia Vumuka començo a donar classes de salsa cubana per a la fundació "cultura i trobada" i dins del col·legi de Saussure. Em vaig unir a la companyia de Rueda "Expressió de salsa". Junts, varem obtenir el títol de campió suís de Rueda el 2015 i un tercer lloc als campionats mundials de Rueda a Dinamarca el mateix any.

He evolucionat en diversos cercles musicals i he col·laborat amb diversos grups com Mouva,, Somogo, PerklmBa Cia, la VKFFB (orquestra de ball, Ginebra) i com a músic i director de “La R'vue Genevoise”.

L’octubre del 2016 em vaig incorporar a l’escola Dancefloor com a professor de salsa cubana i ensenyo feliçment aquesta disciplina.

Soc director del Festival "YA tu Sabes! Salsa Festival” de Ginebra.

Ilona Muñoz

Actriu, pedagoga, artista de PerkImBa Cia

M’agrada escoltar i explicar històries.

Estic graduada en Magisteri per la Universitat de Barcelona i en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.

He estudiat també a Anglaterra un màster de Teatre de creació i d’equip basat en el principi de coordinació i els cants polifònics a la Rose Bruford College en col·laboració amb la Manchester University.

 

També acompanyo processos de canvi a través del moviment a partir del Mètode Feldenkrais del qual estic certificada internacionalment.

Actualment estic formant-me en Comunicació NoViolenta.

He exercit de mestra de primària i darrerament també com a educadora en la primera infància a l’Escoleta dels Encants on he pogut desplegar tot el món de les mans, els objectes i els ritmes amb els infants més petits.

M’he mogut, remogut i picat amb PerkImBa on sempre gaudeixo.

He treballat en companyies com a actriu de teatre físic, de text i documental, i sovint canto i encanto. També he coordinat i realitzat projectes com a artista comunitaria.

A mi, el que m’agrada és el moviment, sóc un cul inquiet. Des del 2017 tinc també el títol de mare.

Ilona Muñoz Contes PerkImBa.png
Gerard Masip 2.JPG

Gerard Masip

Músic, pedagog, artista de PerkImBa Cia

Sóc tarragoní i vaig començar els estudis musicals a l'Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona. 

Grau mitjà de Percussió Clàssica al Conservatori Professional de Música de Vila-seca, el Grau Superior d’interpretació en l’especialitat de Bateria jazz a l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics de Barcelona i el Certificat d’Estudis en Rítmica Jaques-Dalcroze a l’Escola de Música Joan Llongueres de Barcelona. 

 

Vaig ser membre de l’Orquestra Internacional Melodia, l’Orquestra Internacional Cadillac i del grup de música balcànica La Colònia.

He col·laborat en diverses formacions com l'Orquestra Simfònica de Vila-seca, la Jove Orquestra Simfònica del Baix Llobregat i la Cobla Reus Jove. 

 

Durant els anys de formació he rebut classes de mestres com Ramón Ángel Rey, Xavi Reija, Javier Colina, Xavier Bertomeu, Quim Solé, Xavi Maureta, Vicenç Martín, Jordi Bonell, Joan Monné, Dee Jay Foster, David Pastor, etc.

 

Actualment soc bateria del quartet de jazz Pacheco & Ordax Elèctric Quartet, del trio de jazz Orgàsmic Trio del qual s’ha enregistrat un cd, del cor de gospel The Beating Souls, de la cantautora Maria Jacobs i de la companyia PerkImBa. 

 

Combino els meus concerts amb la docència a l’Escola British School of Costa Daurada.

Altres artistes han passat per la Companyia, i arribarà una nova ocasió per a que tornnin a formar part en un futur projecte PerkImBa.